Ons Entertainment

Xclusive Bookings kent al zijn entertainers en hun kwaliteiten. Elke entertainer die wij aanbieden is geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. U kunt er dus van uit gaan dat elke entertainer van Xclusive Bookings van hoogstaande kwaliteit is.

Lilliputter (klein mens)

Onze kleine mensen (lilliputters) zorgen voor diverse komische acts.

U moet denken aan acts als security hierbij verwelkomen zij uw gasten bij de entree op een leuke manier. Meer voorbeelden zijn o.a. Mini Clown, Mini Cupido, Mini Circus Directeur, Mini Picolo, Dwerg(kabouter), Mini Kerstman, Mini Sinterklaar (op een wit paard), Mini Zwarte Piet, Mini Holbewoners, Mini Hugh Hefner en zelfs als de Blues Brothers. Heeft u een specifieke wens of idee? neem hiervoor gerust contact met ons op.

Xclusive Vuurspuwer

Vuurspuwen is altijd een sensationeel gebeuren bij festivals en evenementen, onze vuurspuwer is niet alleen op het podium te boeken maar ook op stelten.
Zie hiervoor onze Xclusive Steltlopers.

De meeste reactie die wij altijd te horen krijgen is "Wat een geweldig warm ontvangst is dit"

Ladies Dinner Show

Nu te boeken via Xclusive Bookings, Ladies Dinner Show dé Ladies Night Out!!!

Ladies Dinner Show bestaat uit een avond vullend programma met een 4-gangen diner, strip shows en het meest belangrijke, de Playboys.

Xclusive Robots

Xclusive Bookings heeft de meest exclusieve robots welke er te vinden zijn. Zo hebben onze robots o.a. LED verlichting, Lasers en Co2 op hun pakken!!
Een openingsact of op de foto, dit zijn een van de dingen wat onze robots doen om uw evenement speciaal te maken!! klik op de foto voor meer informatie.

Pagina's