Onze Artiesten

Xclusive Bookings is druk bezig om zijn artiesten bestand uit te breiden! Hierbij bieden wij U enkel de beste artiesten aan! Denkt u hierbij aan: Saxofonist(te), Percussie, Goochelaars, Zanger(es)s(en), Party Fotografen enz. Houd deze pagina in de gaten voor ons aanbod.

Zangeres Marieke van Asch

Zangeres Marieke van Asch staat al van jongs af aan op de planken. Ze is een veelzijdig talent. Ze zingt, danst, acteert en is werkzaam als model. Ze volgde o.a. danslessen bij de Lucia Marthas Dansacademie, acteerlessen bij Act2Act en zanglessen bij Jimmy Hutchinson.

Op het moment krijgt ze zangles van Kees Taal (zangcoach van o.a. TVOH)

Super Pianoshow

De Superpianoshow een unieke belevenis, muzikaal en visueel.
Het neusje van de zalm in show, geluid, licht en decor,
een regelrechte kameleon van een show piano.
met bovenal een top entertainer van formaat.

J-Sax

J-Sax is zo lang hij zich kan herinneren geïntrigeerd door muziek en dans. Op jonge leeftijd begint hij te jammen en dansen met zijn platen. Hij zingt, speelt mee met zijn gitaar (als dolle) en z’n handpercussie tools. Later brutaliseert hij ook de tapes die hij had opgenomen van de radio en kreeg van vrienden. Het begon allemaal in de kerk zegt hij; “Latijnse – Mis” met z’n prachtige harmonieën en “Hollywood Musical films” met coole dance moves en arrangementen! COOL!

Zangeres Joyce van Rijn-van Berkel

Wilt u naast een professionele DJ die aan al uw muziekwensen kan voldoen inclusief licht en geluid, iets bijzonders? Iets opvallends? Iets waar iedereen nog lang over na blijft praten?

Wij kunnen u een spectaculaire, spraakmakende Live act aanbieden!

Zangeres Joyce van Rijn-van Berkel is professioneel zangeres met heel wat jaren ervaring op bruiloften, bedrijfsfeesten, evenementen en borrels. Ze heeft prachtige en swingende muzieksets van 30 minuten met professionele muziekbanden en zal al lopend tussen uw gasten haar nummers  ten gehore brengen.

Xclusive Party Fotografie

Xclusive Bookings bied ook Party Fotografen aan, hierbij werken wij nauw samen met Party-Photo.nl.
Wij werken enkel met fotografen welke beschikken over professionele en betrouwbare apparatuur. Ook is het mogelijk om tijdens het evenement direct de foto mee te geven.

Top goochelaar Steve Garlin

Steve weet elke gelegenheid tot een groot succes te brengen! Uw gasten zullen nog lang napraten als ze zijn spectaculaire show's live hebben gezien! Uitermate geschikt voor o.a. bedrijfsfeesten, recepties, borrels, bruiloften, beurzen, congressen, diner's, gala's en kinderfeesten.

Pagina's