Onze DJ's

Wij willen de beste muziek voor onze klanten en dat uw wensen vervuld worden. Daarom werken wij alleen met Dj's die passie voor muziek hebben, professioneel zijn en vele jaren ervaring hebben. Hieronder vindt u een selectie van onze Dj's.
U kunt gemakkelijk zoeken door uw muziekstijl te selecteren.

Ryan Woods

Ryan Woods | djryanwoods

Ryan Woods hoort bij een van de meest veelzijdige dj’s van dit moment. Zijn passie voor muziek en entertainen zie je terug in zijn exploderende set. Na jaren lang resident DJ geweest te zijn in de grootste club van Rotterdam groeit hij uit naar diverse bekende discotheken en evenementen. Ryan Woods is een echte performer, zijn set is neer te zetten als zeer opzwepend met eclectic house en urban beats.

More info coming soon.

Dj Pj

Dj PJ. Inhuren. PJ. Studenten dj. studenten feest.

Door zijn brede muzieksmaak en altijd uitdijende muziekcollectie is zijn draaistijl lastig in een hokje te plaatsen, maar het is te omschrijven als een achtbaan die van de jaren 60 rock-'n-roll naar de top40 van nu heen en weer roetsjt en daarbij een aantal keer over de kop gaat via de Dance classics uit de 70's en 80's en ook de boy- en girlbands en de overige "foute" hits uit de 90's niet overslaat.

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ | Dé Bruiloft Discoshow | Bruiloft Discoshow | Delft

Xclusive Bookings beschikt over diverse ervaren allround dj's welke jullie feest tot een groot succes kunnen brengen.
Door de juiste nummer op het juiste moment te draaien zullen alle voetjes op de vloer niet stil staan.

Xclusive Bookings bied de beste Bruiloft DJ Show, Dé Bruiloft Discoshow.

Dr Vybez

Dr Vybez

Een professioneel en veelzijdige DJ voor wie geen muziekstijl te gek is!

Allround Dr Vybez is begin 2007 gestart als allround dj. Door zijn brede smaak aan muziek, zijn grote talent en zijn oneindige enthousiasme weet hij ieder feest perfect aan te voelen en te bespelen! Klik op de foto voor meer informatie.

Pra Po Rovero

Pra Po Rovero

Pra Po Rovero is een volwaardig club/allround dj met een unieke eigen stijl. Zijn stijl komt tot uiting in een vlotte mix van Latin/Afro House en Urban, geïnspireerd door dj's als Mastiksoul, Gregor Salto, D-Rashid en Irwan. Pra Po Rovero is breed inzetbaar en kan als allround dj ook zeer goed uit de
voeten. Van commercieel (Top 40) tot 80’s/90’s en van RnB tot Nederlands in een afwisselende mix is wat hij je voorschoteld.

Dj Remy

“Een hoge entertainmentfactor waarbij de wensen van het publiek centraal staan!”

Allround DJ Remy zit al meer dan tien jaar in het vak en draait voornamelijk op bruiloften, verenigingen- en personeelsfeesten. DJ Remy draait wat het publiek wil horen. Dat kan per feest totaal anders zijn. Zijn doel is dat de gasten vrolijk naar huis gaan en terugdenken aan een fantastische avond.

Wil jij dat je feest muzikaal een groot succes wordt en wil je iedereen de dansvloer op krijgen en na afloop horen dat de DJ helemaal top was? Boek dan nu deze super-entertainer!

Pagina's